Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Het aankopen van een woning, is niet zomaar iets. Het is namelijk dé woning waar u zich de komende jaren zult vestigen en vooral thuis moet voelen.  Daarnaast komt er heel wat bij kijken, wanneer u een woning koopt. Aangezien het waarschijnlijk een van de grootste investeringen van u leven zult zijn, raden wij het u aan om een aankoopmakelaar van Attent NVM Makelaardij in handen te nemen.

Hoe gaat Attent NVM Makelaardij te werk?

Stap 1:  Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek worden  uw woonwensen en behoeften in kaart gebracht. Daarnaast wordt onze werkwijze en de bijbehorende kosten besproken.

Stap 2: Het aanbod

Dagelijkse wordt het aanbod van woningen gescreend en de woningen die passen binnen het zoekprofiel worden  u aangeboden per mail.

Stap 3: Interesse

Bij interesse in een woning wordt een tweede bezichtiging ingepland bij de desbetreffende woning.  De aankopend makelaar zal met u mee gaan voor advies en begeleiding. Het is de bedoeling dat u interessante woning eerst zelf bezichtigd.

Stap 4: Advies

Tijdens een bezichtiging wordt de staat van de woning bekeken. De aankoopmakelaar zult u adviseren of er een bouwkundige keuring moet plaats vinden of niet. Daarnaast zal de aankoopmakelaar alle verdere zaken voor u uitzoeken. U kunt hierbij denken aan zaken zoals onder andere de juridische staat, de waarde,  (indien van toepassing) VvE stukken, bestemming etc.

Stap 5: Onderhandelingen

Wij zullen u adviseren in de beste voorwaarden en verzorgen daarnaast de bieding. Wij zullen de bieding altijd eerst ter goedkeuring aan u voorleggen.

Stap 6: Afronden

Na het bereiken van overeenstemming zullen wij alle  voorwaarden en condities bevestigen. De verkopend makelaar zal de concept koopovereenkomst opmaken. Zodra beide partijen akkoord gaan met het concept, kan er worden overgegaan tot ondertekening van de concept koopovereenkomst. De aankoopmakelaar is begeleiden wij u tijdens de ondertekening van de koopovereenkomst.

Stap 7: Levering
 
Nadat de financiering is rond gekomen, zullen wij u begeleiden bij de inspectie, de juridische overdracht en de feitelijke levering.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring